LIVRARE ȘI RETUR

Livrare

Mr.Brand (mrbrand.ro) vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare:

Curier DPD: termen de livrare 24-72 ore. Cost 18 lei.

Curier Sameday: termen de livrare 24-72 ore. Cost 18 lei.

➤ Ridicare din magazinul nostru - gratuit. Produsele pot fi ridicate din magazinul nostru, la adresa Str. Drumul Osiei, nr. 52, Sector 6, București, doar cu plata în avans în contul firmei.

Transportul este GRATUIT pentru comenzile plasate online ce depășesc suma de 150 lei.

Retur

Produsele pot fi returnate într-un interval de 30 zile calendaristice de la data intrarii în posesie dacă:

- au fost deteriorate în timpul transportului (solicitarea trebuie sa ajungă la firma de curierat și trebuie sesizat în momentul preluării coletului);

- există lipsă de satisfactie față de produs.

Transportul returului o sa fie suportat de către client. Taxa de retur este de 15 lei. Pentru a putea solicita o cerere de retur vă rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail sau la numărul de telefon afișate pe site. În momentul în care solicitați returul, va fi generată o cerere de ridicare a coletului către firma de curierat și va trebui șă pregătiți coletul în ambalajul original și să nu prezinte semne vizibile de folosinţă, urmând să îl predați curierului.

Returnarea banilor se face exclusiv în contul bancar al clientului, pentru comenzile plătite ramburs sau prin ordin de plată, în termen de maxim 30 de zile din momentul receptionării produselor returnate. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe acelaşi card utilizat la tranzacţionare, în decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului. Se rambursează doar valoare produselor, fără taxele de transport.